• English version
Comunicat UCIN - 25 noiembrie 2015

In conformitate cu prevederile Legii nr. 282/2015, publicată in Monitorul Oficial nr. 806 din 19 noiembrie 2015, de completare și modificare a Ordonantei Guvernului nr. 20/1994, privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcțiilor existente, cinematograful STUDIO este obligat să iși suspende activitatea până la terminarea lucrarilor privind reducerea riscului seismic.
Instituția noastră va depune absolut toate eforturile necesare pentru rezolvarea de urgență a actualei situații , la autoritățile competente. Ne cerem scuze fidelilor noștri spectatori pentru inconveniența creată.

Citeste comunicatul

CINEMATOGRAFUL STUDIO

Sala dotata cu instalatie de aer conditionat, aparat digital 2 K, sunet dolby 5.1
Incepand cu data de 11.12.2014 ne-am innoit!!
La cinema Studio a fost adaugat sistemului digital cinema un sistem 3D, Master Image care foloseste tehnologia Wave 3D. Ochelarii necesari sunt de unica folosinta pasivi si au urmatoarele caracteristici:
- sunt usori;
- au nuanta fumurie/maronie;
- sunt polarizati diferit pe fiecare "lentila": orizontal respectiv vertical.
Pentru a face posibila proiectia 3D a fost schimbat ecranul care este mai inchis la culoare (silver) decat ecranul clasic de un alb orbitor. Tenta gri a noului ecran este data de particulele de argint cu care este stropit pe toata fata activa.
Speram ca v-am trezit curiozitatea!
Cinematograful Studio este inscris in Registrul Cinematografiei, conform Ordinului 601/2002 privind actualizarea Clasificarii Activitatilor din Economia Nationala si a primit codul CAEN 9213. Calitatea ecranului, sunetul Dolby, aerul conditionat, starea de confort si altele, concura la situarea acestuia in categoria I a salilor de cinematograf.
Tinuta elevata a repertoriului si performantele tehnice ale spectacolului au impus Cinema Studio printre primele trei sali ale tarii. Cinematograful Studio beneficiaza de un plasament extrem de favorabil, in proximitatea a doua importante centre universitare, langa Piata Romana si Metrou.

Instalarea proiectorului digital la Cinematograful Studio

Promovarea tendintei europene de proiectie digitala s-a concretizat prin incheierea procesului de instalare a videoproiectorului digital, ce va functiona in paralel proiectia clasica pe 35 de mm. Instalarea videoproiectorului, definitiveaza o etapa inceputa acum doi ani, a unui efort de modernizare prin ridicarea confortului salii de cinema. Spectatorul nostru fidel merita o proiectie de calitate ; de asemenea, am tinut foarte mult sa integram sala Studio in standardele retelei Europa Cinemas, din care cinematograful nostru face parte. Proiectia digitala reprezinta o modalitate mai simpla si mai eficienta de circulatie a operei cinematografice; de asemenea, se pot promova productii ce se realizeaza cu buget redus, care slujesc artei filmului si nu sunt integrate circuitului obisnuit. Proiectorul este de tip Barco - cu posibilitati si de 3D - ecranul a fost schimbat cu unul de generatie noua si s-a imbunatatit instalatia de sonorizare de tip "surround". Prin lucrarile de modernizare ale salii, deschidem o noua etapa la care aspiram sa proiectam si premiere simultane.

Localizare pe harta