English

Evenimente 2016

MUZEON-ȘTEFAN RÂMNICEANU

Cinematograful Elvira Popescu Vineri 12 februarie 2016, orele 17.00

Ministerul Culturii si Studioul Video Art au deosebita placere sa va invite la premiera filmului "MUZEON-ȘTEFAN RÂMNICEANU", regia Laurențiu Damian

Evocare Malvina Ursianu si lansarea revistei FILM nr.1/2016
la Cineclubul FILM de la Cinemateca Eforie

Sala Eforie (Jean Georgescu) a Cinematecii Române, 18 martie 2016, ora 19

ComunicatGala Premiilor UCIN - 16 mai 2016
Marele Premiu si Trofeul Uniunii Cineastilor din România: "București NonStop", regia Dan Chișu.

photo: Codin Maticiuc - producător

Lista Premiilor UCIN

Galerie photo

Nominalizări Premiile UCIN

Gala Premiilor UCIN - 2016

Gala Premiilor UCIN va avea loc luni, 16 mai, în Sala de spectacole a Cercului Militar Național. Evenimentul, organizat de UNIUNEA CINEASTILOR DIN ROMÂNIA și produs de REVOLVER, se anunță a fi unul de amploare, pentru că aici va fi celebrată excelența din lumea filmului. Actori, regizori, scenariști, muzicieni, numeroase personalități culturale, dar și oficialități, cu toții vor fi întâmpinați pe covorul roșu începând cu ora 18:30.

Spectacolul va fi prezentat de un cuplu inedit, doi excelenți oameni de radio și televiziune: Gianina Corondan și Mihai Găinușă.
Gala Premiilor UCIN este un eveniment cu tradiție, căruia organizatorii și producătorii doresc să-i aducă anul acesta o nouă strălucire. Momentele artistice inedite, vedetele de marcă ce vor decerna premiile, decorul, spectacolul de sunet și lumini, scenariul original al spectacolului, toate sunt menite să ofere o seară de neuitat audienței.
Ediția 2016 a Galei Premiilor UCIN este organizată de Uniunea Cineaștilor din România, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și este produsă de Revolver.
Parteneri : Borsec și Vinarte Parteneri media: TVR, TVh, Radio SmartFM, Agerpres, Aarc.ro, Cinemagia.ro, Cinefan.ro, Movienews.ro, 24FUN, Miscareaderezistenta.ro, orasulm.eu, urban.ro.

Nominalizările la Premiile UCIN

"CINELITERATURA"
FESTIVAL SI CENACLU DE ECRANIZARI LITERARE

Ii invita pe studentii si masteranzii facultatilor de arte la sedintele cenaclului, în care se dezbat subiecte de ecranizari pregatind astfel Festivalul.

Sedintele au loc lunar la sediul UCIN - cinematograful "Studio".

INFORMAM CA CENACLUL SE DESFASOARA SI PERMANENT ON-LINE la adresa internationala:

http://screenplayfestivalro.falezedepiatra.net/

sau accesând site-ul:

www.cartesiarte.ro